Ons kantoor is op werkdagen zoveel mogelijk geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het kan voorkomen dat wij overdags op werkdagen een afspraak buiten de deur of een afspraak op kantoor hebben. In die situatie maar ook buiten kantooruren kan je ons bereiken voor echt dringende zaken, zoals een ongeval, een melding van overlijden, een grote schade of een autowijziging op telefoonnummer 026-4452967. Via onze telefoonbeantwoorder hoor je het dienstdoende 06-nummer. Je kunt ook altijd de helpdesk raadplegen op onze website www.monshouwer.nl of een e-mail sturen.


Toelichting:
Voor ons als mens is een gezonde balans tussen privé en werk heel belangrijk. Dat levert een goede bijdrage aan de vitaliteit. Dat betekent voor ons kantoor dat wij niet 24/7 geopend kunnen en willen zijn. Onze werkdagen hebben soms een reikwijdte van 07.00 tot 23.00 uur. Dat omvat naast het werken op kantoor eveneens de huisbezoeken en bedrijfsbezoeken aan relaties, het thuiswerken en de studiewerkzaamheden.

Graag willen wij met aandacht werken, dat komt de kwaliteit van het werk en de communicatie met onze relaties ten goede! Voor ons dus een bewuste keuze voor wat betreft openingstijden in combinatie met de mogelijkheden van de moderne techniek.

Deze site gebruikt cookies om de werking ervan te garanderen