Monshouwer Financieel Platform

   

Het Monshouwer Financieel Platform is opgenomen in Figlo.  Dit is een web-applicatie die de financiële situatie, wensen en mogelijkheden inventariseert en berekent, nu en in de toekomst. Het financieel platform biedt eenvoudig financieel inzicht, onderbouwd financieel advies en uitvoerige financiële planning, ondersteund in één systeem.  

Het platform is ontworpen om financiële vraagstukken inzichtelijk te maken en intuïtief toegang te geven tot complexe informatie.  Het platform is beschikbaar voor onze relaties en gericht op algemeen advies, hypotheekadvies, financiële planning (lang leven, kort leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid), fiscale advisering, echtscheidings- en vermogensadvies.

Monshouwer Financiële Diensten
MAAKT DE
FINANCIELE TOEKOMST
INZICHTELIJK EN
TOEGANKELIJK

 


Naar boven ▲

Efficiënt procesEen goed financieel advies hoeft maar een paar uur werk te kosten. Voorwaarde is dat de basisinformatie juist is, de inventarisatie van de financiële gegevens moet dan ook compleet zijn.  

De financiële inventarisatie kunnen wij gezamenlijk doen, maar je kunt ook zelf digitaal gegevens aanleveren en hiervoor zelf het nodige uitzoek- en invulwerk te verrichten. Is die informatie goed, dan kost het advies minder tijd en dus geld. Een prachtige toepassing binnen het Financiële Platform is de integratie van Nibud-(referentie)cijfers.

Met behulp van het Monshouwer Financiële Platform kunnen we een soepel adviestraject inrichten en aldus met een efficiënt proces werken. Indien gewenst geven wij onze relaties toegang tot hun gegevens, en kunnen zij zelf mutaties in hun online platform doorvoeren, waarvan wij dan een melding ontvangen.

 


Naar boven ▲

Inloggen

160315 Inloggen MijnKluis  
Monshouwer Financieel Platform
Mijn Kluis
klik op de afbeelding om in te loggen


 

Naar boven ▲

Deze site gebruikt cookies om de werking ervan te garanderen